دیدار اعضای کنگره آمریکا با نمایندگان ملیت‌های ایران

هیاتی از نمایندگان ملیت‌های ایران در قالب کنگره ملیت‌های ایران فدرال روز پنج‌شنبه 4 اکتبر 2017 با تعدادی از اعضای کنگره آمریکا دیدار و درباره اوضاع گروه‌های دینی و قومیتی در ایران گفتگو کردند.

هیاتی از نمایندگان ملیت‌های ایران در قالب کنگره ملیت‌های ایران فدرال روز پنج‌شنبه 4 اکتبر 2017 با تعدادی از اعضای کنگره آمریکا دیدار و درباره اوضاع گروه‌های دینی و قومیتی در ایران گفتگو کردند.

در این دیدار که در ساختمان “رای بیرن” برگزار شد،نمایندگان ملیت‌های ایران ظلم و ستمی را که نظام این کشور در حق اقلیت‌های دینی نژادی روا می‌دارد، مطرح کرده و تاکید کردند که ایران به تعهدات بین‌المللی خود و توافق هسته‌ای پای‌بند نخواهد ماند.

استیو کینگ، عضو جمهوری‌خواه کنگره آمریکا و عضو کمیته‌های امور اداره مهاجرت، جامعه مدنی، قانون اساسی و کمیته نظارت و مرزبانی کشوری در گفتگو با اعضای این هیات که شامل نمایندگانی از 14 حزب و سازمان ملیت‌های ایران گفت که توافق هسته‌ای نتایجی برای منافع و حقوق رژیم ایران دارد ولی هیچ منفعتی برای آمریکا ندارد و به نفع ثبات کشورهای خاورمیانه نیست.

کینگ که از افراد نزدیک به دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا به شمار می‌رود، افزود: «این توافق به رژیم ایران فرصت داد تا نفوذ خود را در منطقه به وسیله اموالی که در پی توافق هسته‌ای به دست آورده، بسط دهد.»

نمایندگان ملیت‌های ایران که به ریاست دکتر کریم عبدیان بنی سعید، رئیس کمیته روابط خارجی کنگره ملیت‌های ایران فدرال و نماینده حزب تضامن دمکراتیک الاهواز در این نشست حاضر شده بودند، درباره نقض گسترده حقوق بشر در ایران، افزایش روند اعدام‌ها و ظلم روزافزون بر علیه گروه‌های دینی و قومی و محروم کردن آنها از بدیهی‌ترین حقوقشان به وِیژه در دوره ریاست‌جمهوری حسن روحانی سخن گفتند.

آرش صالح، نماینده حزب دموکرات کردستان ایران و ناصر بلیده‌ای از حزب ملت بلوچستان و رئیس دوره‌ای سامزان ملل بدون نماینده از دیگر سخنرانان این نشست بودند.

سخنرانان از افزایش نرخ فقر و بیکاری و همچنین از محرومیت ملیت‌های به حاشیه رانده شده و به ویژه در منطقه اهواز که در دارای منابع عظیم نفتی است اما شهروندان آن از همه امکانات یک زندگی آبرومندانه محرومند و همچنین از فقر و به حاشیه رانده شدن مردم کردستان و بلوچستان سخن گفتند.

نمایندگان ملیت‌های ایران به تبعیض آشکاری اشاره کردند که براساس آن، این ملیت‌ها توسط اعضای خود نه تنها در سطوح بالا، که در حد استاندار نیز نمایندگی نمی‌شوند.

آنها همچنین تاکید کردند که تحولات منطقه تاثیر خود را بر جنبش‌های ملیت‌ها و اقلیت‌های تحت ظلم که سال‌هاست مورد ستم حکومت مرکزی قرار دارند و کاملا به حاشیه رفته‌اند، خواهد گذاشت.

آنها هم تاکید کردند تا زمانی که حکومتی تمامیت‌خواه که از تنها از ملیت فارس و مذهب شیعه به عنوان دو عنصر اساسی برای اداره حکومت استفاده کرده و با استفاده از آنها نصف دیگر شهروندان را به دلایل دینی، نژادی و یا مذهبی به کنار رانده، روی کار باشد، امکان استیفای حقوق مساوی برای همگان وجود ندارد.

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا