نرخ بیکاری سیستان وبلوچستان بالای 50 درصد است و 8 شهر سیستان و بلوچستان صدرنشین بیکاری در کشور

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت امیدوار بود که شاید مسئله برجام بتواند باری از مشکلات را برطرف و گشایش اقتصادی حاصل نماید اما امروز نه تنها شاهد گشایشی در مساله اشتغال نیستیم بلکه آمار بیکاری روز به روز در حال افزایش است.
حسینعلی شهریاری در گفت و گو با خبرنگار زاهدانه با بیان اینکه متاسفانه رفع مشکل بیکاری دست نماینده ها نیست، گفت: معضل بیکاری مشکل کلان کشور است که در چند سال گذشته شاهد افزایش بیکاری در کشور بودیم.

دولت برنامه ای برای رفع معضل بیکاری ندارد
وی با بیان اینکه روز به روز بر آمار بیکاران افزوده شده است، اظهار داشت: متاسفانه دولت برنامه ای برای رفع معضل بیکاری در کشور نداشته بگونه ای که این مشکل به قوت خود باقی بوده و روز به روز شاهد افزایش آمار بیکاری در کشور هستیم.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: علی رغم اینکه مقام معظم رهبری بارها اشاره کردند که نباید به آمریکا اعتماد کرد اما دولت امیدوار بود که شاید مسئله برجام بتواند باری از مشکلات را برطرف و گشایش اقتصادی حاصل نماید اما با این حال امروز نه تنها شاهد گشایشی در مساله اشتغال نیستیم بلکه آمار بیکاری روز به روز در حال افزایش یافتن است.

نرخ بالای 50 درصدی بیکاری در سیستان و بلوچستان
شهریاری با بیان اینکه مسئولین آمار شهرهای بیکار را ارائه نمی دهند، ادامه داد: برخی دولتی ها عنوان کرده اند که 6 شهر استان بالای 45 درصد بیکار دارد اما شاید آمار واقعی در مجموع کل استان بالای 50 درصد باشد.
وی با اشاره به مسائل امنیتی و عدم حضور بخش خصوصی در استان گفت : متاسفانه تسهیلاتی برای حضور بخش خصوصی در استان ارائه نشده که باعث انگیزه سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در این خطه از کشور شود.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی تنها راه رفع معضل بیکاری سیستان وبلوچستان را سرمایه گذاری دولت در استان و افتتاح کارخانه جات برای ایجاد اشتغالزایی عنوان کرد وادامه داد: تسریع در بخش گاز رسانی، تسریع در راه آهن چابهار، راه های ترانزیتی، آبیاری قطره ای و تصویب منطقه سیستان از جمله راهکارهای رفع معضل بیکاری بشمار می آید.

نرخ بیکاری استان 11 و نیم درصد است
در ادامه باید گفت معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در کارگروه تخصصی اشتغال که ابتدای تیرماه امسال برگزار شد نرخ بیکاری استان را 11 و نیم درصد عنوان کرد و گفت: برنامه های عملیاتی باید در کارگروه اشتغال استان با سیاست گذاری و برنامه ریزی های مناسب تعریف شود تا با افزایش سطح مشارکت نرخ بیکاری کاهش یابد.
زهرا اربابی در این کارگروه افزود: باید هر دستگاه اجرایی متناسب با ماهیت کاری خود برنامه و طرحی را در یک بازده زمانی مشخص ارائه دهد تا خروجی آن در زمینه رفع بیکاری و افزایش مشارکت برای مردم قابل لمس باشد.

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا