وعده هایی که عملی نشدند؛ ورزشگاه سه هزار نفری کریکت چابهار به عنوان پروژه ورزشی اختصاصی کشور در حسرت تکمیل مانده است و در طول 4 سال تنها 5 درصد پیشرفت کرده است.
اين مكان ورزشي در دست احداث تنها ورزشگاه تخصصي كريكت در سطح كشور است
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصر هامون، انجام هرگونه فعالیت ورزشی مستلزم داشتن امکانات سختافزاری است و فضاهای ورزشی نیاز اول هر رشته ورزشی محسوب میشود. بهواقع هر جا فضای ورزشی جدیدی احداثشده است بهتبع آن حجم فعالیتهای ورزشی فزونی یافته است و درنهایت قهرمانان و مدالآوران زیادی به ورزش کشور معرفیشدهاند.
در استان سیستان و بلوچستان نیز با توجه به عقبماندگیهای فراوان در حوزه سرانههای ورزشی این ضرورت احساس شده است که باید به سمت ایجاد اماکن ورزشی جدید حرکت کرد و در این میان باید نیمنگاهی به ساخت اماکن ورزشی بزرگ با قابلیت پذیرش رویدادهای ملی و بینالمللی هویتساز حرکت کرد.
4 شهریور ماه 91 بود که کلنگ ورزشگاه سه هزار نفری کریکت چابهار به زمین خورد تا سه سال دیگر یعنی سال 94 این مکان ورزشی تبدیل به پروژه ورزشی اختصاصی کشور شود اما با گذشت سه سال این پروژه نه تنها پروژه ورزشی اختصاصی کشور نشد بلکه تنها 5 درصد پیشرفت فیزیکی داشت.
پروژه ورزشگاه کریکت تا سال 94 افتتاح می شود
ایرج حیدری فرماندار سابق چابهار شهریور 91 گفته بود که این ورزشگاه در بوستان بین المللی بهاران چابهار واقع در ساحل دریای عمان در زمینی به گستره 24 هزار متر مربع، کلنگ زنی شد.
وی اعتبارات این طرح که تا سه سال دیگر به بهره برداری می رسد را 40 میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی عنوان کرد.
وی افزود: این ورزشگاه گنجایش سه هزار تماشاگر را خواهد داشت و دارای مجموعه اداری، رختکن و سرویس بهداشتی خواهد بود.
وی در سال 91 گفته بود که: امسال برای توسعه ورزش شهرستان چابهار 120 میلیارد ریال اعتبار برابر کل اعتبارات 30 سال گذشته، اختصاص یافت که نقطه عطفی در تاریخ ورزش این خطه محسوب می شود.
ورزشگاه سه هزار نفری چابهار تنها 5 درصد پیشرفت داشته است
مربی کریکت اظهار داشت: در تمامی شهرستان های استان تیم های کریکت در حال فعالیت هستند به طوری که در شهرستان چابهار هشت باشگاه کریکت رسمی و 14 باشگاه خصوصی وجود دارد همچنین در شهرستان های کنارک شش باشگاه و در ایرانشهر چهار باشگاه و در نیکشهر یک باشگاه کریکت وجود دارد.
رییسی گفت: متاسفانه هیچ گونه زمین استاندارد کریکت در جنوب استان وجود نداشته و تنها در شهرستان چابهار در سال 90 یک زمین استاندارد کریکت کلنگ زنی شده است اما در حال حاضر تنها 5 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی با بیان در لیگ های کشوری تیم های سیستان و بلوچستان همیشه مقام اور هستند افزود: به منظور رفع مشکلات کریکت در استان تاکنون چندین نامه به کنفدراسیون فدراسیون وزارتخانه ها استانداری و فرمانداری فرستاده شده است اما تاکنون هیچ گونه کمکی دریافت نشده است.
پروژه به دليل كمبود اعتبار متوقف شده است
رييس اداره ورزش و جوانان شهرستان چابهار در گفت و گو با چهاربهاران با بيان اينكه پروژه احداث سالن ورزشي كريكت 40 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است، اظهار كرد: با توجه به اينكه تا كنون دو ميليارد و 500 ميليون ريال جهت احداث از اعتبارات بودجه استاني و ملي هزينه شده است اما اين اعتبارات كافي نبوده و بدليل كمبود اعتبارات اين پروژه متوقف شده است.
لعل بخش امیری گفت: اين مكان ورزشي در دست احداث تنها ورزشگاه تخصصي كريكت در سطح كشور است كه ظرفيت سه هزار تماشاگر را دارد اما اين روزها به دليل عدم اعتبار جوانان از اين ورزش نااميد شده اند و ديگر استقبال نمي كنند.
وي گفت: زمین کریکت پارک بهاران در زمینی به مساحت ۲۴ هزار متر مربع با همکاری شهرداری به پیمانکار واگذار شده است و به مرحله اجرا درآمد.
ورزش كريكت چابهار در مظلومیت به سر میبرد
وي یکی از مهمترین و اساسیترین مشکلات پیشروی این ورزش را کمبود بودجه بیان کرد و گفت: اکثر هیئتهای ورزشی با این مشکل دسته و پنجه نرم میکنند و هیچ اعتباری به حساب هیئت واریز نمیشود و هیئت كريكت چابهار اکنون خودگردان است.
امیری با بيان اينكه 90 درصد اعضاي ورزشي تيم ملي از ورزشكاران شهرستان چابهار هستند، تصريح كرد: در چابهار هشت تیم بزرگسال کریکت و چهار تیم جوانان و نوجوانان به مربیگری اصغر رئیسی از مربیان طراز اول کشور است.
وي با اشاره به نيازهاي ورزشي شهرستان چابهار، افزود: اين شهرستان به 5 زمين چمن فوتبال نياز دارد كه به دليل عدم اعتبارات ورزشكاران اين شهرستان در زمين هاي خاكي ورزش مي كنند.
وي اذعان كرد: براي ورزش هاي ساحلي بومي نيز مكاني وجود ندارد و دستگاه هاي زيرربط تاكنون براي حل اين مشكلات و پيشرفت ورزش شهرستان چابهار هيچگونه كوشش و تلاشي نكرده اند.
امیری در پاسخ به سوال خبرنگار در خصوص حمايت منطقه آزاد چابهار از ورزشكاران كريكت، گفت: قرار است مسابقات بین المللی کریکت با حضور شش تیم خارجی (عمان، قطر، امارات، پاکستان، افغانستان) و دو تیم ایرانی زیر نظر فدراسیون برگزار شود و در اين خصوص مسئولان منطقه آزاد چابهار قول همكاري و مساعدت را داده است.
وي اذعان كرد: تعداد ورزشكاران اين رشته در شهرستان چابهار در رده هاي سني نوجوانان، جوانان و بزرگسالان به بيش از 35 نفر بازيكن ملي پوش رسيده است.
اميري اظهار كرد: اين ورزش در حال حاضر در چابهار و روستای های حومه شامل نوبندیان، دشتیاری،بالاد، نگور، تیس، رمین، حوت آباد، کمب و عشایر دارای تیم های رسمی است.
انتهای پیام/9031