فرار از فقر یا فرار از مالیات: سرنوشت مربی تیم ملی نوجوانان کریکت کشور
رئیسی اکنون در حالی در کنار خیابان به بنزین فروشی مشغول است که به گفته علی عسکری بسیاری از باشگاه ها با بازیکنان ملی فوتبال و ستاره های خود قراردادهای 700، 800 میلیونی بسته اند و فرار مالیاتی آنها طی این سال ها نیز ادامه یافته. عملکرد تبعیض آمیز مقامات ورزشی ایران و سرنوشت مربی تیم ملی نوجوانان کریکت کشور در بلوچستان باعث اعتراضات وسیعی در فضای مجازی بین کاربران بلوچ شده است.
Billede: فرار از فقر یا فرار از مالیات: سرنوشت مربی تیم ملی نوجوانان کریکت کشور در حالی که بنا به گفته علی عسکری رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور، بسیاری از ورزشکاران که درآمدهای چند صد میلیون تومانی دارند، به دلیل نپرداختن مالیات ممنوع الخروج خواهند شد؛ محمد یوسف رییسی مربی تیم ملی نوجوانان کریکت ایران و کاپیتانی سابق تیم ملی کریکت بزرگسالان ایران برای امرار معاش ناچار شده است به شغل بنزین فروشی کنار خیابان در یکی از شهرهای بلوچستان روی آورد. وی تنها مربی رشته کریکت در کشور است که مدرک مربیگری درجه یک آسیایی را در اختیار دارد. او از جوانان با استعداد و با اخلاق بلوچ می باشد که همانند بسیاری از فرهختگان بلوچ مورد بیمهری و تبعیض شدید قرار گرفته است. رییسی در دوران فعالیت ورزشی خود توانسته عناوین و مقام های ملی و بین المللی مختلفی از جمله فنی ترین بازیکن مسابقات در سال ۸۶، مسئوول کمیته کریکت ، عضو کمیته ی فنی زیر ۱۹ سال ، سرمربی تیم های منتخب جوانان و نوجوانان در سال ۸۶ ، فنی ترین بازیکن مسابقات دور رفت قهرمانی کشور ، انتخاب بعنوان کمک مربی اردوهای تیم ملی کریکت جمهوری اسلامی ایران در سال ۹۱ ، سرداور مسابقات قهرمانی بانوان کشور در سال ۸۷ ، عضو کمیته فنی کریکت جمهوری اسلامی ایران، کمک مدرس دوره های مربیگری آسیا زیر نظر مدرس بین المللی اقبال سکندر در سه دوره متوالی ، کاپیتان تیم ملی در رده سنی بزرگسالان ، شرکت در اولین دوره کلاس های توجیهی داوری کریکت زیر نظر مدرس بین المللی در سال ۲۰۰۴ ، سرمربی تیم ملی زیر ۱۷ سال و همچنین تیم ملی جوانان در سالهای ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ ، اخذ مدرک داوری کریکت درجه ۱ در سال ۲۰۱۱ در کشور سری لانکا را کسب و از آن خود نماید. رئیسی اکنون در حالی در کنار خیابان به بنزین فروشی مشغول است که به گفته علی عسکری بسیاری از باشگاه ها با بازیکنان ملی فوتبال و ستاره های خود قراردادهای 700، 800 میلیونی بسته اند و فرار مالیاتی آنها طی این سال ها نیز ادامه یافته. عملکرد تبعیض آمیز مقامات ورزشی ایران و سرنوشت مربی تیم ملی نوجوانان کریکت کشور در بلوچستان باعث اعتراضات وسیعی در فضای مجازی بین کاربران بلوچ شده است.
در حالی که بنا به گفته علی عسکری رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور، بسیاری از ورزشکاران که درآمدهای چند صد میلیون تومانی دارند، به دلیل نپرداختن مالیات ممنوع الخروج خواهند شد؛ محمد یوسف رییسی مربی تیم ملی نوجوانان کریکت ایران و کاپیتانی سابق تیم ملی کریکت بزرگسالان ایران برای امرار معاش ناچار شده است به شغل بنزین فروشی کنار خیابان در یکی از شهرهای بلوچستان روی آورد. وی تنها مربی رشته کریکت در کشور است که مدرک مربیگری درجه یک آسیایی را در اختیار دارد. او از جوانان با استعداد و با اخلاق بلوچ می باشد که همانند بسیاری از فرهختگان بلوچ مورد بیمهری و تبعیض شدید قرار گرفته است.
رییسی در دوران فعالیت ورزشی خود توانسته عناوین و مقام های ملی و بین المللی مختلفی از جمله فنی ترین بازیکن مسابقات در سال ۸۶، مسئوول کمیته کریکت ، عضو کمیته ی فنی زیر ۱۹ سال ، سرمربی تیم های منتخب جوانان و نوجوانان در سال ۸۶ ، فنی ترین بازیکن مسابقات دور رفت قهرمانی کشور ، انتخاب بعنوان کمک مربی اردوهای تیم ملی کریکت جمهوری اسلامی ایران در سال ۹۱ ، سرداور مسابقات قهرمانی بانوان کشور در سال ۸۷ ، عضو کمیته فنی کریکت جمهوری اسلامی ایران، کمک مدرس دوره های مربیگری آسیا زیر نظر مدرس بین المللی اقبال سکندر در سه دوره متوالی ، کاپیتان تیم ملی در رده سنی بزرگسالان ، شرکت در اولین دوره کلاس های توجیهی داوری کریکت زیر نظر مدرس بین المللی در سال ۲۰۰۴ ، سرمربی تیم ملی زیر ۱۷ سال و همچنین تیم ملی جوانان در سالهای ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ ، اخذ مدرک داوری کریکت درجه ۱ در سال ۲۰۱۱ در کشور سری لانکا را کسب و از آن خود نماید.
رئیسی اکنون در حالی در کنار خیابان به بنزین فروشی مشغول است که به گفته علی عسکری بسیاری از باشگاه ها با بازیکنان ملی فوتبال و ستاره های خود قراردادهای 700، 800 میلیونی بسته اند و فرار مالیاتی آنها طی این سال ها نیز ادامه یافته. عملکرد تبعیض آمیز مقامات ورزشی ایران و سرنوشت مربی تیم ملی نوجوانان کریکت کشور در بلوچستان باعث اعتراضات وسیعی در فضای مجازی بین کاربران بلوچ شده است.